Bilde: Unknownz21/MacRumors

Annonse


I år blir iPhone større og nå er den lekket

Vi trodde vi måtte vente til mars og april for de første interessant iPhone-lekkasjene, men her er vi i februar og har allerede sett USB C og det som trolig er titan-skallet. Det har til og med lekket CAD-tegninger av iPhone 15 Pro.

Større skjerm og “Dynamic Island”

Denne gang er det iPhone 15 som står for tur, og skal vi tro lekkasjen får iPhone 15 større skjerm: den oppgraderes fra 6,1″ til 6,2″. Dette per nye CAD-tegninger skaffet til veie av 9To5Mac.

Samtidig ser det ut til at rammene er krympet (som lekket for iPhone 15 Pro-serien) og som også tidligere ryktet: “Dynamic Island” er på plass. Det samme er selvsagt USB C. Begge disse forbedringene backes opp av 9To5Mac sine ferske CAD-tegninger.

iPhone 15 Pro oppgraderes med nye 3 nm A17-brikker for bedre ytelse og effektivitet.

Annonse


Oppgraderes skjerm-størrelsene på iPhone 15 Pro og Pro Max også, eller kun “iPhone Ultra”?

Det er vanlig at bilde-lekkasjer av iPhone som lekker tidlig er lav-oppløste, og så er tilfellet også denne gang.

Men nå forklares det hvorfor av MacRumors som står bak lekkasjen i samarbeid med “Unknownz21” (samme kilde som lekket USB C-bildet) på Twitter:

“Vi gjør oppmerksomme om at bildene er redigert for lavere kvalitet som forespurt av originalkilden som delte bildene. Dette for å gjøre det vanskeligere for kilden å spore. Enheten på bildene er en tidlig ‌iPhone 15‌-prototype, som Apple kaller “D37″. Selv om det er usannsynlig at det har skjedd endringer i designet, er det en mulighet.”

Fordi iPhone 15 får større skjerm, må jo Apple oppgradere skjerm-størrelsene på Pro-modellene også? Eller er det kun “iPhone Ultra” som får større skjerm, kanskje en oppgradering fra 6,7″ til 6,8″ som Galaxy S23 Ultra?

Annonse