marioviserfingeren
Dette er hva en falsk Nintendo Twitter-konto delte, komplett med blå verifisering.

Annonse


OPPDATERT: Dette gikk ikke helt som planlagt

Elon Musks første brev til de Twitter-ansatte var ikke akkurat koselig lesning etter at han innledet med å sparke halvparten.

Oppdatert, 11. november, 10:00:

Twitter har brakt tilbake dobbel-verifisering slik at kontoer som Coca-Cola og Nintendo ikke bare har blått stempel, men også “Official”-merkingen.

Varsler mye jobbing fremover

Men sjefen mener tydeligvis det er viktig å være klar på at reisen ikke blir lett, men vanskelig og at den vil kreve “intenst arbeid.” Dette ifølge Bloomberg som skal ha sett brevet.

Annonse


Musk skrev også at det ikke er noen måte å sukre sannheten om den gjeldende økonomiske situasjonen, og at det rammer annonse-selskap som Twitter spesielt hardt.

Alle kan bli blå og Twitter har fremdeles en måte å merke VIP-er på

Det er også nye regler på huset: det forventes at alle er på kontoret minst 40 timer i uken, og det er kun personer som får godkjennelse fra Musk selv som kan jobbe hjemme.

muskvarslerhardetiderfortwitter
Det føles lenge siden en glisende Musk entret Twitter-kontoret første gang som eier. Nå varsler han tøffe tider etter å ha sparket halvparten og brorparten av toppledelsen. Bilde: Elon Musk/Twitter

Det har vært usikkerhet etter at Musk tok over for to uker siden. Blant annet trakk tjenesten den grå merkingen av offisielle kontoer (se under: “Official”). Det er foreløpig ukjent når funksjonen kommer tilbake for VIP-er.

Det ble rot ved aktivering og deaktivering, som du kan se av bildene under kunne falske kontoer skaffe seg blå-verifisering – derfor er det viktig at den offisielle-merkingen kommer på plass.

Det ble noen timer med kaos

Visstnok er den foreløpige planen å være selektive med hvem som kan merkes på den måten, altså slik det fungerte i utgangspunktet.

Foreløpig har ikke verifiserings-systemet fungert som ønskelig.

Annonse