appleskallanserebretteipad
Ifølge ryktene er det noe slikt Apple jobber med og sikter seg inn på å lansere i 2024. Avbildet: Asus Zenbook 17 Fold

Annonse


Samsung mener Apple skal lansere noe helt spesielt i 2024

Samsung mener at Apple skal lansere en brette-enhet om to år.

“Det er ikke en iPhone Fold”

Men det er ikke snakk om en iPhone Fold. I stedet mener den koreanske giganten som har vært på markedet med brette-mobiler i flere år, at Apple skal lansere et nettbrett med heldekkende skjerm som kan brettes, eller en laptop.

Dette er rykter vi har hørt tidligere, og det gir mening fra Apples øyne: på den måten kan de teste ut ny teknologi og design i en mindre viktig produktgruppe enn den aller viktigste.

Samsung høster gode resultater for å være tidlig ute

Samsung vil garantert fortsette sin satsing på brette-mobiler i ulike fasonger, for selskapets prognose frem til 2025 er en økning på 80 prosent.

Annonse


90 prosent av de som eier en brette-mobil overbevises om å handle en ny en i fremtiden, heter det fra selskapets rapporter. Samsung eier segmentet med over 70 prosent markedsandel ledet an med Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip som årlig oppdateres med mindre forbedringer.

Selskapet solgte 10 millioner brette-mobiler i 2021, en økning på 300 prosent siden 2020.

“Det kan komme MacBook med 20″ panel der alt er programvare,” skrev vi i april i år

Den anerkjente analtikeren Ming-Chi Kuo uttalte å våres at selskap trolig skal lansere en brette-enhet i 2025 i form av en iPad, eller en hybrid mellom en iPad og en iPhone.

Det ferskeste ryktet i iPad-verdenen er lanseringen av en gigantisk 16 tommer modell.

I januar 2021 ble det ryktet at Apple testet brette-mobiler:

“Det ryktes at Foxconn tester to nye konkurrerende iPhone-modeller. En av modellene skal være en flip-variant som minner om Samsung Galaxy Z Fold 2 og Motorola Razr, mens den andre skal minne om Samsung Galaxy Fold med boklignende design.

Testingen foregår i Foxconn’s fabrikker i Shenzen og dreier som testing av holdbarheten i brettemekanismen. Produktene som testes er langt fra ferdige, og i hovedsak er det visstnok telefonenes skall og sannsynligvis skjermer som testes.”

Annonse