Annonse


Apple tester to nye brettbare iPhones

Det ryktes at Foxconn tester to nye konkurrerende iPhone-modeller. En av modellene skal være en flip-variant som minner om Samsung Galaxy Z Fold 2 og Motorola Razr, mens den andre skal minne om Samsung Galaxy Fold med boklignende design.

Testingen foregår i Foxconn’s fabrikker i Shenzen og dreier som testing av holdbarheten i brettemekanismen. Produktene som testes er langt fra ferdige, og i hovedsak er det visstnok telefonenes skall og sannsynligvis skjermer som testes.

Ifølge ryktene skal begge variantene ha bestått testingen

Konseptillustrasjon: nl.letsgodigital.org

Likevel er det kun ett design som vil bli virkeliggjort når Apple forventes å lansere sin første brettbare telefon i september 2022. Det at de tester to varianter nå, er en del av en elimineringsprosess.

Må tåle 100 000 brett

Det er det kinesiske United Daily News som kommer med de ferske ryktene. Nettstedet opplyser at når man tester en brettbar telefon bør den tåle å åpnes og lukkes 100 000 ganger. Til sammenligning testes laptops 20 000 – 30 000 ganger.

Annonse


Apple sine skjermer for den nye brettbare telefonen kommer fra Samsung og kan muligens kunne brettes begge veier.

Det vitnes om i et patent med navnet Folding Electronic Devices With Geared Hinges fra april i fjor.

Apple holder tett

Men Apple har mange patenter inne på brettbar teknologi og hvordan de brettbare som er inne til test nå ser ut, vet vi foreløpig ikke.

Om den får hengslene som omtales i patentet, kan den muligens brettes innover som en bok og utover slik at skjermen dekker hele utsiden. Tidligere har det vært ryktet at telefonen får to separate skjermer som Microsoft Duo.

Men nå kan det virke som at i alle fall den ene varianten er en telefon med en faktisk brettbar skjerm.

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse