googleogmetapressekonferanser
Google skal lansere Pixel 7, Pixel 7 Pro og Google Pixel Watch neste måned.

Annonse


Disse to store pressekonferansene er viktige å få med seg

11. oktober skal Mark Zuckberg vise frem Meta sitt virkelig store byks inn i VR og AR. Også Google avholder pressekonferanse neste måned.

Meta

Det har lenge vært kjent i bransjen at Meta skulle avsløre hodesettet sitt før Apple, men så var det jo også fint at Zuckerberg bekreftet det hele hos Joe Rogan:

Zuckerberg avslørte litt: blant annet at øyekontakt i VR er viktig, derfor har det nye hodesettet øyesporing. AR i VR er også veldig viktig, og det får dette hodesettet (det er en grunn til at vi har omtalt Apples hodesett som VR/AR i flere år). Det samme er at eget ansiktsutrykk speiles i VR-avataret.

ITavisen, 26. august

Det nye hodesettet skal være et stort steg videre for Meta som allerede er god kjente med VR- og AR-maskinvare. 2023 blir det store AR-året der Zuckerberg vil måtte konkurrere mot Tim Cook.

Google

Også var det Google, som jo allerede har avslørt at de skal lansere Pixel 7 og Pixel Tablet (de nevner ikke nettbrettet i samme åndedrag, så det kan være utsatt).

Annonse


Jo, også kommer det jo en klokke.

Pixel Buds Pro er allerede lansert, men kommer som resten av Pixel-serien ikke (offisielt) til Norge. Vi har snakket med norske nettbutikker som tidligere har tatt inn Pixel-produkter utenfor de offisielle kanalene, og ingen av dem kunne bekrefte at de ville føre Pixel Buds Pro.

Google skal også avsløre nye Nest smart-hjem-produkter. Disse vil legges ut for salg samme dag.

Selskapet sier de skal avsløre alt 6. oktober klokka 16:00. De strømmer det hele direkte, men har også en fysisk event i Brooklyn, New York.

Annonse