markzuckerbergharavslørtnyvrioktober2022
Meta skal avsløre sin visjon for VR-fremtiden i oktober.

Annonse


Bekrefter startskuddet for neste-generasjon VR

Mark Zuckerberg var nettopp gjest hos Joe Rogan.

Navnet kan være “Meta Quest Pro”

Der åpnet faktisk Meta-sjefen med å bekrefte at deres helt nye hodesett lanseres i oktober rundt Connect-konferansen de enda ikke har avslørt datoene for.

Dette er en stor lansering da det ikke har vært Meta-hodesett før. Klart, Quest heter nå Meta, men dette er Oculus-teknologi, og de har jobbet med det nye produktet i flere år. Det vil være mye Oculus-teknologi også i Metas neste-generasjon hodesett, men dette er en helt ny generasjon VR og man vil også se hva Meta faktisk ønsker å oppnå de neste årene.

Zuckerberg avslørte litt: blant annet at øyekontakt i VR er viktig, derfor har det nye hodesettet øyesporing. AR i VR er også veldig viktig, og det får dette hodesettet (det er en grunn til at vi har omtalt Apples hodesett som VR/AR i flere år). Det samme er at eget ansiktsutrykk speiles i VR-avataret.

Annonse


Meta og Apple skal snart møtes på arenaen

Det har vært ryktet veldig lenge at Apples plan er å lansere sitt hodesett neste år, med en avsløring tidlig på året.

Selskapets iPhone-pressekonferanse er 7. september, og selv om sjansen er liten, lurer fremdeles alle på om dette blir åstedet for selskapets virkelig store avsløring.

Forent at Meta Quest Pro, eller hva enn navnet blir, kommer til å koste nærmere 10 000 kroner. Ditto for Apples hodesett.

Annonse


Annonse


Annonse