Apple-krypto
Søker erfaren forretningsutvikler som skal lede en avdeling for alternativ betalingsordninger.

Annonse


Ny jobb? Apple tilrettelegger for bitcoin

Apple Wallets, Payments and Commerce (WPC)-teamet, søker erfaren forretningsutvikler som skal lede en avdeling for “alternativ betalingsordninger”:

Vi ser etter en profesjonell innen globale, alternative og nye betalingsløsninger. Vi trenger hjelp til å danne et rammeverk for partnerskap og kommersielle modeller, definere implementeringsparadigmer, identifisere nøkkelaktører og håndtere relasjoner med strategiske, alternative betalingspartnere. Stillingshaveren vil få ansvar for utformingen av virksomheten, inkludert screeningpartnere, forhandlinger, lukking av kommersielle avtaler og lansering av nye.

Apple

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Minst fem års erfaring fra digitale lommebøker

Rollen innebærer utvikling av nye betalingsløsninger som kan omfatte alt fra App Store, kjøp i app, detaljhandelkjøp og Apple Pays samarbeid med “alternative betalingspartnere”. Jobben inkluderer også å jobbe med seniorpartnere innad i selskapet og gi veiledende “innsikt i bransjen og Apples markedsmuligheter” og å påvirke “forretningsstrategi og produktkart”.

En av nøkkelkvalifikasjonene er minst fem års erfaring fra “alternative betalingsleverandører som digitale lommebøker, BNPL, hurtige betalingsordninger, kryptovaluta et cetera”.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Annonse


I posisjon når det trenges

Erfaring med kryptovaluta er ikke påkrevet hvis søkeren har bakgrunn fra alternative betalingstjenester som for eksempel “Kjøp nå, betal senere”. Apples interesse for desentraliserte digitale valutaer indikerer at selskapet ser potensielle muligheter i, eller at de prøver å ansette fagpersoner med erfaring fra fremvoksende bransjer for å være i posisjon når det trenges.

Les også: Hvordan kjøpe IOTA

Langsiktig potensiale

I 2019 sa Apple Pay‌s visepresident Jennifer Bailey at “kryptovaluta har et interessant langsiktig potensiale”.

Apple beskytter spesielt kontrollen over betalinger i ‌App Store‌. Det kommer ikke som noen overraskelse at selskapet utforsker hvordan ny teknologi i fremtiden kan sikre pengestrømmen.