Annonse


En halv million har bestilt Musks portable satellitt-Internett – se dem skyte opp 60 nye

SpaceX ruller stile og rolig ut satellitt-Internett plattformen sin Starlink.

Selger satellitt-tjeneste til 99 dollar

Vi har også bestilt en for å kunne teste, men ble gjort oppmerksomme på at vårt område ikke får før om rundt et år. De tar det altså veldig rolig i forhold til tilgjengelig, men kan nå melde at 500 000 har bestilt etter at selskapet startet beta-testen i oktober i fjor. I

februar kunne Starlink også bestilles i Norge og samme måned ble det kjent at tjenesten hadde 10 000 brukere.

Portabel, om enn ikke knøtt-liten.

SpaceX garanterer ikke oppkobling for alle som handler

Dette gjenspeiles også i at man kan risikere å motta produktet, men ikke få muligheten til å koble seg opp, derfor aksepterer også SpaceX å gi pengene tilbake skulle den situasjonen oppstå. Det er slik at tjenesten koster 99 dollar i måneden, som nevnt, men at selve utstyret man trenger (som inkluderer en ruter), koster 499 dollar.

Målet er at minst 12 000, men potensielt 42 000 satellitter, skal sveve i bane rundt jorda og i dag ble 60 nye skutt opp:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse