teslaroadster2022
Tesla Roadster er ikke lanseringsklar før neste år. Superbilen ble først annonsert vinteren 2017, lovt i 2020 og nå altså klar neste år. Kanskje.

Annonse


Teslas nye bil ble presentert i 2017 – lanseres ikke før i 2022

Elon Musk innrømmer på Twitter at den nye Roadsteren langt ifra er lanseringsklar i år.

Tesla Roadster leveres ikke de første kundene før i 2022… håper vi

Det forklares nemlig at bilen ferdigutvikles, og at Tesla får dette ferdig i løpet av året. Det innebærer at selskapet ikke rekker å produsere noen i år, naturlig nok, men Musk sier også at de “sikter seg inn på en lanseringskandidat klar for testkjøring på sensommeren”. Det betyr at bilen er lanseringsklar neste år en gang.

For de av dere som ikke husker så mye om denne bilen, det er jo en stund siden, klarer den 0 til 100 km/t på 1,9 sekunder og har en rekkevodde på 96 mil. Toppfart? Spinnville 400 km/t.

Han nevner også at tri-motor systemet og avansert arbeid med batteriet er viktige ting selskapet er ferdige med

I september 2019 meldte vi at Roadster skulle lanseres i år, men det skjedde altså. At Model S sin en Plaid-modell skulle komme i 2020 ble det også bommet på: Plaid+ med over 800 km rekkevidde ble ikke annonser før for noen dager siden.

At at dyrt luksusprodukt som Roadster utsettes er neppe et stort problem for selskapet akkurat nå, men Musk har nettopp måtte rettferdiggjøre Teslas pris på markedet:

Teslas batteriproduksjon vises frem i denne reklamesnutten:

Se avsløringen av Roadster i november 2017:

Annonse


Annonse


Annonse