iphonefold
Hva med en iPhone Fold som kan brettes begge veier? Ill: nl.letsgodigital.org

Annonse


Apple utvikler brette-iPhone

Apple har startet arbeidet med en brette-mobil. Det melder Bloombergs Mark Gurman som er en av de sikreste kildene i bransjen.

iPhone finner ut hvordan de kan ta Samsung Galaxy og Surface Duo

En rekke prototyper er under intern testing, men selskapet har ikke spikret en lansering – som alltid ønsker Apple å være helt sikre på at de får til det de ønsker. Arbeidet med disse prototypene har dessuten ikke kommer lenger enn skjermene, og har derfor ikke en komplett prototype enda.

“Uansett er nok en brettbar iPhone flere år unna lansering, og blir kanskje aldri en realitet”, skriver Gurman og pøser derfor på med salt.

Vi meldte om brette-iPhone også tidligere denne måneden:

Han vet også noe om iPhone 12s

Dette er et S år i motsetning til 2020 der 5G var den store greia, i tillegg til det nye designet. iPhone 12s flankes av AirTags som endelig lanseres i år, evt. blir navnet Apple Tags (som vi egentlig liker bedre). Apple skal også selge tilbehør til sporingsbrikkene, inkludert av lær som iPhone-dekslene.

Annonse


Vi håper og tror at iPhone 12s får 90 eller 120Hz-panel. Gurman nevner dog ikke dette i kveldens artikkel.

Den største oppgraderingen vil være under panelet finger-sensor. Dette overrasker: vi trodde i stedet de ville ta en iPad Air og implementere TouchID i på-knappen. Uansett er dette en forbedring av iPhone da maskebruk neppe forsvinner med det første.

MacBook Pro får som iPhone 12-serien magnetisk lading – det stemmer: MagSafe er tilbake på laptoper:

iPad Pro får snart MiniLED

Gurman gjentar i saken et rykte vi har hørt i noen år, men som vi er usikre på om skjer i år: ladeinngangen forsvinner og kun trådløs lading blir støttet. Om ikke i år, så skjer det trolig i 2022 eller 2023.

Det er også litt om iPad Pro: de nye modellene vil se like ut, men utstyres med MiniLED-paneler. Det kommer også en rimeligere iPad med samme design som iPad Air fra 2019, men med tynnere design.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse