applewatchseries
Apple Watch Series 6 og watchOS 7 vil by på en rekke nye funksjoner. Mange av dem har vært etterspurt i flere år. Det store spørsmålet: blir Apple Watch-designet nytt i år?

Annonse


Slik blir Apple Watch Series 6

Det er allerede avslørt av 9to5mac at Apple Watch får mulighet til å måle oksygenmetningen i blodet.

Apple Watch-apper blir ekte apper i watchOS 7

Nå kan samme Apple-blogg avsløre andre funksjoner som introduseres i den nye watchOS-versjonen som lanseres i endelig versjon i september, eller oktober, alt etter om verden klarer å stagge corona-viruset eller ei.

Først og fremst er det en stor endring i forhold til hvordan Apple Watch-apper fungerer, de skal nemlig bli ekte apper, og ikke være basert på utvidelser som de gjør per i dag.

Jo, watchOS 6 gjorde det mulig å laste ned apper uavhengig av iPhone, men disse appene kjører fremdeles ikke et helt frittstående rammeverk – dette endres fra og med versjon 7.

Dette er de andre nyhetene i watchOS 7:

  • Del klokkeansiktet med andre
  • Infograph Pro-klokkeansikt med tachymeter for å måle hastighet og avstander
  • Bruk bilder fra delte album som klokkeansikt og del med andre
  • Apple Watch for barn med foreldrekontroll fra iPhone
  • Skoletid gjør det mulig å deaktivere apper i periode der barnet bør konsentrere seg
  • Søvnanalyse med mulighet for å angi søvnmål. Dette har det vært snakk om lenge, og kommer visstnok endelig i watchOS 7. Sleep-appen til Apple lekket for en stund siden.

I tillegg til et større klokkepanel i de nye klokkene, ønsker vi at Apple forbedrer batterilevetiden ved bruk av LTE som nevnt i vår test av generasjon fem i september i fjor.

Kilde:
9to5mac

Annonse