appleiphone11
iPhone 12 med 5G kan bli utsatt til oktober. Det samme kan bli skjebnen for iPhone SE 2/iPhone 9.

Annonse


iPhone 12 kan komme i oktober

Det meldes at New York City opplever en mangel på iPhone 11-modeller.

Hver dag øke sjansene for at iPhone 12 blir utsatt

5. mars kunne vi melde at Apple ikke har nok iPhone-modeller grunnet coronaviruset – nå backes dette opp igjen, og det er spesifikt iPhone 11 og 11 Pro som nevnes i den nye rapporten. Butikker er tomme eller har et veldig lite lagervare igjen.

Vi har vært forsiktige med å spå utsettelser av produkter lengre frem i tid, da situasjonen rundt virus-spredningen i Asia er uoversiktlig, men vi vet at Apple allerede opplever problemer med å ferdigstille sine nye iPhone-modeller fordi de ikke har like enkel tilgang til Kina som under en normal situasjon.

Nå som vi leser mars på kalenderen og det faktum at virus-situasjonen fremdeles er langt unna noe som kan kalles kontroll, er sjansen relativt stor for at iPhone 12 blir utsatt fra september til oktober, eller senere.

Annonse


iPhone SE 2 (iPhone 9) kan bli utsatt flere måneder

Nå varsler kjente analytikere, som har snakket med en ekspert på Apples produksjonssystemer, at iPhone 12 5G og “iPhone SE 2” kan bli utsatt en måned, og at sistnevnt kan bli utsatt et par måneder. Hvorfor SE 2 potensielt blir utsatt lengre er ukjent.

Det er ikke bare det at det er problemer med produksjonen, men trolig er også folks kjøpelyst langt fra optimal, ifølge samme kilde.

Om de klarer å øke produksjonen igjen i april eller mai er det ikke sikkert Apple vil oppleve problemer, men om dette ikke skjer er en utsettelse nærmest garantert.

Hon Hai, som setter sammen iPhones, mener at deres Kinesiske fabrikker vil komme tilbake til normal drift igjen på tampen av inneværende måned. Det er vanskelig å skjønne hvordan de kan vite dette, da situasjonen som nevnt fremdeles ikke er under kontroll.

Kilder:
Bloomberg
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse