Uncharted film
Uncharted-filmen kommer ikke før 2021.

Annonse


Uncharted-filmen utsatt – igjen

Uncharted-serien har vært en gigantisk suksess på Playstation, og mange fans har vært spent på hvordan protagonisten Nathan Drake og spilluniverset tar seg ut på kino-lerretet. 

Begynte arbeidet i 2010

Opprinnelig skulle Uncharted-filmen komme ut i 2016, men prosjektet har gjennomgått store endringer, blant annet med bytte av regissør og manusforfattere flere ganger. Sony har faktisk jobbet med filmen helt siden 2010.

I fjor sommer fikk vi endelig en konkret premieredato å forholde oss til. Planen var å lansere filmen på kino 18. desember i år. Nå har den planen gått i vasken.

Må vente til 2021

Sonys Columbia Pictures har utsatt premieren til 5. mars 2021. Årsaken til utsettelsen er ikke kjent.

Annonse


Man trenger likevel ikke være rakettforsker for å nøste opp i grunnen; for bare noen uker siden ble det kjent at filmen hadde mistet regissøren, Travis Knight. Han ble dermed den sjette (!) regissøren som trakk seg fra filmprosjektet. Også i fjor sommer valgte den daværende regissøren å trekke seg.

Mark Wahlberg og Tom Holland

Knight-erstatteren skal visstnok være Ruben Fleischer, mannen bak Zombieland.

Rollelisten består også av flere kjente skuespillere; Nathan Drake skal angivelig spilles av Tom Holland, mens Mark Wahlberg trer inn i rollen som Sully.

Kilde:
Deadline

Annonse