Uncharted film
Veien mot Uncharted-filmen har vært alt annet enn problemfri.

Annonse


Uncharted-kaoset fortsetter – har mistet sin femte regissør

Uncharted-serien har vært en gigantisk suksess på Playstation-konsollene, og mange fans har vært spent på hvordan protagonisten Nathan Drake og spilluniverset tar seg ut på kino-lerretet.

Blir den noen gang lansert?

Filmen har imidlertid blitt utsatt en rekke ganger, så kanskje er det ikke så rart at fans nå lurer på om den blir lansert i det hele tatt.

Les også: Tåler den å bli utsatt flere ganger?

Tidligere i sommer skrev ITavisen at filmskaperne planlegger å lansere Uncharted-filmen på kino 18. desember i 2020. Det ble samtidig kjent at Spider-man-stjerna Tom Holland trer inn i rollen som Nathan Drake, og på regissørsiden steppet Dan Trachtenberg inn. Han er samme mann som regisserte Cloverfield Lane-filmen.

Annonse
For femte gang (!)

Men nå spørs det om disse planene fortsatt gjelder. For nok en gang har filmen mistet regissøren sin. Ifølge Deadline har Trachtenberg trukket seg som regissør. Han er dermed den femte regissøren som trekker seg fra filmen.

Hvorfor forsvinner regissørene gang på gang? Årsaken er ikke kjent, men det er liten tvil om at dette setter filmen i et dårligere lys. Det vitner rett og slett om et internt kaos.

Utsettes trolig – igjen

Sony jobber allerede intenst med å finne erstatteren. Planen er visstnok å finne en ny regissør innen sommeren er over, noe som betyr at en avklaring bør være nært forestående.

Produksjonen skal etter planen starte neste år, men vi kan trolig bare glemme å se den på kino 18. desember neste år.

Heldigvis har ikke skuespillerne flyktet fra filmen – Tom Holland skal fortsatt være klar for å spille Nathan Drake.

Kilde:
Deadline


It’s really starting to feel like Sony’s Uncharted movie may never happen. Over the years, ever since plans for the movie was announced, it has somehow managed to lose director after director, although earlier this year, it seemed like things would be back on track with Dan Trachtenberrg being attached to the movie.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse