uncharted_4_a_thiefs_end
Uncharted-filmen kommer folkens, men vi må vente en stund til.

Annonse


Tåler den å bli utsatt flere ganger?

Uncharted-serien har vært en gigantisk suksess på Playstation, og mange fans har vært spent på hvordan protagonisten Nathan Drake og spilluniverset tar seg ut på kino-lerretet.

Begynte arbeidet i 2010

Opprinnelig skulle Uncharted-filmen komme ut i 2016, men prosjektet har gjennomgått store endringer, blant annet med bytte av regissør og manusforfattere flere ganger. Sony har faktisk jobbet med filmen helt siden 2010.

Men nå har vi en potensiell lanseringsdato å forholde oss til. Ifølge en tweet fra selskapet Exhibitor Relations Co, som jobber med analyse av billettsalg i USA, planlegger skaperne av filmen å lansere Uncharted-filmen på kino 18. desember i 2020.

Annonse


Spider-man-stjerna Tom Holland trer inn i rollen som Nathan Drake, og på regissørsiden står Dan Trachtenberg – samme mann som regisserte Cloverfield Lane-filmen.

Ung Nathan Drake

Når det gjelder plottet vet vi mindre. Men når man benytter seg av Tom Holland i hovedrollen tyder mye på at vi får følge en yngre utgave av Nathan Drake denne gangen. Kanskje får vi vite mer om hans komplekse historie og opptaktene til det som foregikk i spillene.

Som en langvarig fan av Uncharted har undertegnende forhåpninger, men ikke for store. Det blir meget spennende å se om filmskaperne klarer å beholde sjelen og atmosfæren Uncharted-serien er kjent for. Vi kan nok uansett vente oss actionfylte scener, det er det liten tvil om.

Kilde:
Engadget

Annonse