uncharted_4_a_thiefs_end

Annonse


Mark Wahlberg på vei til å lande en rolle i “Uncharted”-filmen

Siden sommer har vi fryktet at den ettertraktede “Uncharted”-filmen skulle bli avlyst etter at vi kunne skrive om de stadige regissør-byttene for filmsettet. I august mistet filmen sin femte regissør.

Får rollen som Drakes mentor

Det skal likevel ikke bety at filmen er kansellert, for rollebesetningen skal stadig ha blitt utvidet de siste årene. Nå skriver Variety at selveste Mark Wahlberg er i sluttfasen i samtalene om å lande rollen som Victor “Sully” Sullivan i filmatiseringen av den svært kritikerroste spillserien.

Sullivans rolle i spillene er en skattejeger og Nathan Drakes mentor, der sistnevnte er protagonisten. Det er for øvrig Spider-Man-stjernen Tom Holland som har tilegnet seg rollen som Nathan Drake. Mange ville nok sett for seg en eldre rolle for Sully, men filmen skal visstnok gi et innblikk i bakhistorien slik at det blir mer naturlig at vi ser Sully i sine litt yngre dager.

Det gjenstår uansett masse før filmen er klar for visning, blant annet er det hittil ikke valgt noen skuespiller for rollen til Elena, i hvert fall ikke en som er annonsert. I sommer var det estimert at filmen er klar rett før jul i 2020.

Kilde:
Engadget

Annonse