huawei-harmonyos

Annonse


I år var kun starten på HarmonyOS – Huawei lover programvaren på flere enheter i 2020

Huawei har annonsert at de neste år vil levere langt flere enheter med sitt eget alternativ til Android, nemlig HarmonyOS. Vi har tidligere skrev om det kinesiske selskapets egetutviklede operativsystem som ikke er begrenset til noen enhetstyper.

Skifter ikke ut Android med det første

Blant de nye enhetene som vil få HarmonyOS etter nyåret er en Huawei Vision-TV med smartegenskaper og Quantum Dot-teknologi (4K).

Selskapet har tilsynelatende ikke helt enda planer om å rivalisere Android ved å bruke sitt eget operativsystem på smarttelefoner og nettbrett – ikke helt enda, i hvert fall. Programvaren skal i stedet benyttes andre steder: på høyttalere, smartklokker, TV-er som vi ser i tilfellet med Huawei Vision, og VR-teknologi.

Det er Reuters som gjengir innholdet i uttalelsene til Huawei-topp Wang Chenglu som klart og tydelig skal ha understreket at selskapet ikke vil bytte ut Android med det første.

Kilder:
Neowin
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse