huawei-vision-tv-4k-quantum

Annonse


Så offisielt som det får blitt: dette er Huaweis TV med HarmonyOS

Under Huaweis presentasjon i München i dag var det ikke bare smarttelefoner og klokker som sto på agendaen. Det kinesiske selskapet fikk også tid til å klemme inn introduksjonen av en helt ny TV kalt Vision. TV-en har sitt særpreg i at den baseres på det splitter nye operativsystemet HarmonyOS – selskapets egne operativsystem som de har enorme ambisjoner for.

HDR og 4K Quantum Dot

Vision ble nesten pakket inn som Huaweis svar på Apples “one more thing”-uttrykket helt på tampen av konferansen, og minner i det hele tatt om Honor Vision som ble presentert forrige måned.

Huawei lanserer Vision i varierende størrelser fra 55- til 75-tommer med en 85-tommer planlagt for senere. Spesifikasjoner som TV-en kan skrytes på er HDR-støtte, 4K Quantum Dot-teknologi og en rekke finesser som profesjonell 5.1-lyd og AI-samhandling.

Masse likt med Honor Vision

Har du sett kontrollen til Honor Vision så har du nesten sett kontrollen til Huawei Vision: denne kommer med en styreflate på topp for å navigere deg rundt, lader gjennom USB Type-C og bringer NFC-muligheter for Huawei Share OneHop. For deg som ikke er tungt investert i Huawei-verden så er dette en metode for å dele innhold fra Huawei-telefonen din til TV-en.

Annonse


Prisen og tilgjengelighet er det litt mer usikkert med, men det er tvilsomt at Huawei velger å innta det norske TV-markedet med Vision i tiden som kommer. Vi holder uansett et øye med nye opplysninger på denne fronten, og oppdaterer dere om det skulle komme noe nytt.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse