Motorola Razr
Skulle uhellet være ute og Razr-skjermen må byttes, koster det ca 2 700 kroner.

Annonse


Så mye koster det å bytte skjermen

2019 ble året da man kunne ta brettbare mobiler seriøst. I hvert fall til en viss grad.

Men det er fortsatt mange utfordringer knyttet til slike enheter. Det har Samsung erfart med sin Galaxy Fold. Skjermen i den første utgaven av telefonen viste seg å være det motsatte av solid, noe som førte til at lanseringen ble utsatt verden over.

5 465 kroner for skjermbytte i Galaxy Fold (med mindre du kjøper den før 2020)

Nå har selskapet bygd om telefonen for å forhindre at skjermen blir ødelagt like raskt, men teknologien er fortsatt skjør, så brukerne kan ikke utelukke nødvendigheten av et skjermbytte etter hvert.

Les også: Ikoniske Razr fra Motorola gjør comeback med OLED og en overraskende pris

Annonse


For Galaxy Fold-eiere koster det 149 dollar for en ny skjerm, noe som tilsvarer ca 1 400 kroner. For å kunne dra nytte av dette tilbudet må man ha kjøpt enheten før 31. desember 2019. Kjøpes telefonen etter denne datoen, øker prisen til 599 dollar, omlag 5 465 kroner.

2 700 kroner for ny Razr-skjerm

Nå vet vi ikke hvor solid skjermen på Motorolas Razr-telefon er, men det vi vet er at prisen for et skjermbytte faktisk ikke er så gal.

I USA tar selskapet 299 dollar for å bytte skjermen. Altså rundt 2 700 kroner. Det er ikke så ille for en telefon som koster 1 500 dollar, eller 13 600 kroner. Faktisk er prisen i omtrent det samme sjiktet som flaggskip-modeller fra andre produsenter.

Men; det er kanskje feil å sammenligne skjermbytteprisen på Razr-telefon og en iPhone, for eksempel. Razr-telefonen er dyr, ja, men den er i realiteten en mellomklassemobil når man ser på innmaten.

Skulle uhellet likevel være ute er det greit å vite prisen på et skjermbytte.

Foreløpig foreligger det ingen planer om å lansere Motorola Razr i Norge.

Kilde:
Phonearena