Galaxy-Fold-durability-740x416
Samsung Galaxy Fold skal ikke lenger ha de kritiske skjermfeilene. Nå gjenstår bare at selskapet avslører ny lanseringsdato.

Annonse


Den reviderte Galaxy Fold-telefonen består testene med glans

Holdbarheten til Samsungs første foldbare telefon, Galaxy Fold, ble satt på prøve da utvalgte influencere fikk tak i den for noen måneder tilbake. Samsung så ut til å ha gjort alt etter boken utenom kanskje det viktigste: det var ikke sørget for skikkelig holdbarhet på en telefon som muligens krever mer av det enn alt annet av teknologi der ute.

Klarte ikke gjenskape skjermproblemer

Etter flere runder med massetesting ser den reviderte Galaxy Fold-versjonen ut til å ha bestått disse med glans, og de som har gledet seg til å være blant de første til å anskaffe telefonen kan tilsynelatende se frem til et svært solid produkt når den endelig havner i butikkhyllene. Tidspunktet for når smarttelefonen blir tilgjengelig er likevel fremdeles ukjent.

Testingen av den reviderte utgaven skal ha foregått på sofistikert vis der Samsung har sendt ut eksemplarer til en rekke høyt kvalifiserte målgrupper, deriblant professorer så vel som deres eget KAIST-senter. Testingen skal i hovedsak ha dreid seg om å forsøke å gjenskape skjermproblemene som skapte store overskrifter kun uker før telefonen skulle inntre markedet.

I testfasen skal de ikke ha lykkes med å gjenskape problemene, noe som kan tyde på at de første meldingene om at Samsung utvidet skjermfilmen stemmer.

Annonse
Ser du hvilken telefon som dukket opp på metroen?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse