Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er det første bildet av Galaxy Fold i offentligheten siden telefonen ble utsatt tidligere i år. (Ill.: Sam Mobile )

Ser du hvilken telefon som dukket opp på metroen?

Samsung har satt i gang betatestingen.

Verden venter fortsatt på at Samsung skal løse skjermproblemene som førte til at den brettbare telefonen Galaxy Fold ble utsatt over hele verden.

2 000 Fold-enheter testes

Nå har selskapet begynt offentlig betatesting av en ny, oppdatert Galaxy Fold-modell. Sam Mobile har mottatt et bilde av en person som kjører metroen i New Dehli, India. På bildet kan man se det som angivelig er Galaxy Fold.

Bildet kommer bare dager etter at Samsung-sjef DJ Koh avslørte at flere enn 2 000 Galaxy Fold-enheter for tiden testes i offentligheten. Testingen skal gi svar på om selskapet har løst utfordringene med skjermen.

– Pinlig

Under en presentasjon foran pressen tok Koh på seg ansvaret for at den første utgaven av Galaxy Fold ble en fiasko.

– Det var pinlig. Jeg dyttet den ut før den var klar. Jeg innrømmer at jeg gjorde en feil med den brettbare telefonen, men vi er i prosessen med å reise oss igjen nå, sa Koh til pressen.

En ny lanseringsdato for Galaxy Fold er foreløpig ikke avslørt, men Samsung sikter seg inn på å lansere telefonen iløpet av 2019.

Tror du Samsung har fikset problemene?


Kilde:
Sam Mobile

Stikkord: galaxy fold, samsung