apple-macbook-air-vifte
Apple har brukt noen utspekulerte designløsninger opp gjennom årene.

Annonse


Åpner nye MacBook Air med defekt: – Hva i alle dager foregår her?

Du har kanskje hørt om Louis Rossmann – en ivrig forkjemper i den såkalte “Right to Repair”-kampanjen som går ut på at produsenter av forbrukerelektronikk skal legge opp til at forbrukerne skal kunne reparere sine egne produkter.

En vifte for … placebo?

Han har spesielt vært på ballen når det gjelder Apple-produkter og den store ulempen som er Apple forsøker å motvirke tredjepartsreperasjoner av deres produkter, blant annet i forbindelse med “flexgate” som vi tidligere har skrevet om, der en skjermfeil på nye MacBook Pro kan gå fra å koste deg 30 kroner til 5000 kroner.

Denne gangen er det den nyeste MacBook Air-modellen som får oppmerksomheten rettet mot seg.

Rossmann påpeker først og fremst den svært utspekulerte måten å plassere kjøleren i forhold til vifta. Resultatet ser ut til å være en haug ødelagte prosessorer som følge av ineffektiv kjøling. Ineffektiv kjøling til tross: det er underlig at Apple ikke har fått på plass tilstrekkelig kjøling for å håndtere den strømgjerrige 7W-brikken.

Annonse


Les også: Norske Henrik møter Apple i retten for andre gang. – De vil knuse meg

Har du opplevd vifte- og kjøleproblemer med din nye MacBook Air?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse