Har ikke gitt opp kryptosatsingen, men nå setter de en deadline

telegram-gram-krypto
Kryptovalutaen "Gram" skal ifølge New York Times fremdeles være en greie, i hvert fall til og med slutten av oktober.

Nesten samkjørt med Facebook og deres kryptoprosjekt Libra så har Telegram på sidelinjen stått med Gram, sin tilsvarende kryptosatsing som bør sies å ha fått betraktelig mindre oppmerksomhet.

Enten 31. oktober eller aldri?

Den samme negative oppmerksomheten har de heller ikke fått fra diverse instanser som har vist seg å være svært skeptiske til Facebook sin satsing på området, men det blir spennende å se fremover nå som selskapet ifølge New York Times planlegger å lansere Gram innen de to neste månedene. Fristen skal ha blitt satt til 31. oktober av selskapet selv, og ved mislighold av denne fristen så lover Telegram å refundere de rundt 15 milliarder kronene som har blitt spyttet inn av investorer.

Gram er ventet å ha en desentralisert struktur slik vi kjenner det igjen fra bitcoin, og de eventuelle myntene vil kunne lagres i en digital lommebok som blir tilgjengelig for de 200 millioner globale brukerne av meldingstjenesten.

Annonse

Kilder:
The Verge
Engadget

Annonse
Annonse