telegram-gram-krypto
Kryptovalutaen "Gram" skal ifølge New York Times fremdeles være en greie, i hvert fall til og med slutten av oktober.

Annonse


Har ikke gitt opp kryptosatsingen, men nå setter de en deadline

Nesten samkjørt med Facebook og deres kryptoprosjekt Libra så har Telegram på sidelinjen stått med Gram, sin tilsvarende kryptosatsing som bør sies å ha fått betraktelig mindre oppmerksomhet.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les også hvordan kjøpe kryptovaluta eller hvordan kjøpe Bitcoin

Enten 31. oktober eller aldri?

Den samme negative oppmerksomheten har de heller ikke fått fra diverse instanser som har vist seg å være svært skeptiske til Facebook sin satsing på området, men det blir spennende å se fremover nå som selskapet ifølge New York Times planlegger å lansere Gram innen de to neste månedene. Fristen skal ha blitt satt til 31. oktober av selskapet selv, og ved mislighold av denne fristen så lover Telegram å refundere de rundt 15 milliarder kronene som har blitt spyttet inn av investorer.

Annonse


Gram er ventet å ha en desentralisert struktur slik vi kjenner det igjen fra bitcoin, og de eventuelle myntene vil kunne lagres i en digital lommebok som blir tilgjengelig for de 200 millioner globale brukerne av meldingstjenesten.

Kilder:
The Verge
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse