galaxy-watch-active
Samsung har oppdatert sportsklokken sin med noen nyttige funksjoner.

Annonse


Samsung Galaxy Watch Active blir lettere å bruke etter fersk oppdatering

Ryktene skal ha det til at Samsung introduserer en ny smartklokke den 7. august, under det samme arrangementet der Galaxy Note 10 avdukes. Det hindrer ikke selskapet fra å gjøre en rekke forbedringer til den allerede eksisterende klokken, Galaxy Watch Active. 

Automatisk svømmetracking

Oppdateringen er den største siden lanseringen av smartklokken i februar. Sammen med mange nye funksjoner så finner man altså en haug feilrettinger og stabilitetstiltak. Blant det nye er automatiske svømmefunksjoner som oppdager når du er i vann og som måler antall runder du tar i bassenget slik at du slipper å manuelt styre med dette.

En ganske stor endring er også at Samsung har introdusert et nytt grensesnitt for hvordan du samhandler med menyene. Du kan bla til venstre eller høyre for å få nye menyer med diverse applikasjoner, sånn at du ikke trenger å rotere gjennom applikasjoner du engang ikke vil se før du kommer til det du er ute etter.

Bixby-endring

For Bixby-elskere (de finnes enten du vil eller ikke) så forteller Samsung at funksjonen nå tillater deg å få unnagjort oppgaver lettere takket være Bixbys mer oppgaveorienterte samhandlingsegenskaper.

Annonse
Og om du er bekymret for at hjerterytmefrekvensen din er noe i det laveste laget så bringer oppdateringen med seg en funksjon for å varsle deg når frekvensen bikker et gitt nivå.

Oppdateringen ruller ut i disse dager – enkelte har allerede fått tilgang mens andre må vente litt til.

Galaxy Watch Active 2 tar to viktige funksjoner fra Apple Watch

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse