galaxy-watch-active-2
Slik ser Galaxy Watch Active 2 sannsynligvis ut.

Annonse


Her er Galaxy Watch Active 2 – ser den kjent ut?

Vi skrev for noen uker tilbake at SamMobile hadde fått kloa i bilder av den kommende Galaxy Watch Active-klokken til Samsung, noen knappe måneder etter lansering av den første i serien. Nå har enda et bilde lekket, denne gangen er det lite som skjules.

Stemmer med forrige lekkasjen 

Det er Android Headlines som deler bildet av den antatte nye klokken. Interessant nok er det i overensstemmelse med lekkasjen fra tidligere, slik at det er ganske sannsynlig prat om ekte vare.

Likhetene med forgjengeren er store: blant annet ser vi to knapper på høyrekanten og ingen roterende ramme, mens forskjellene er at av- og påknappen har en rød ring rundt i tillegg til at klokken har en rem i skinn fremfor silikon. At det er en smartklokke som appellerer til sportsinteresserte indikerer likevel at det er mulig å skaffe en silikonrem om det så er det man ønsker.

Annonse
Rød ring for LTE?

Fra før har det blitt ryktet man står overfor lansering av en Galaxy Watch Active med LTE/4G, slik at vi ville ikke blitt overrasket om det er dette den røde ringen indikerer.

Alt dette og mer finner vi ut når Samsung bestemmer seg for at tiden er inne. Med så mange lekkasjer på så kort tid er det naturlig å spekulere i at Samsung kan finne på å annonsere den nye smartklokken allerede sammen med Galaxy Note 10-lanseringen som går av stabelen den 7. august – vi skal oppdatere dere.

I mellomtiden kan du lese hvilke to funksjoner Samsung har lånt fra Apple til bruk i den nye smartklokken.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse