Galaxy Watch Active 2
Kanskje blir Galaxy Watch 2 avduket samtidig som Galaxy Note 10 senere i sommer.

Annonse


Er dette Galaxy Watch Active 2?

Galaxy Watch Active har kun eksistert i noen måneder, Samsung lanserte denne smartklokken i mars i år.

Men allerede nå kan vi kanskje ha fått en sniktitt på en hittil ukjent Galaxy Watch Active-modell. SamMobile har mottatt bilder av det de mener er snakk om Watch Active 2, altså en ny generasjon i Watch Active-serien.

Ny størrelse

Klokka skal antivelig bli tilgjengelig i to størrelser; 40mm og 44mm. Dagens Active Watch-modell er kun tilgjengelig i 40mm.

Ifølge SamMobile har den runde av/på-knappen (hjemknappen) har nå en rød ring rundt seg. Nettstedet spekulerer i at dette kan indikere ny funksjonalitet, men det kan også bare bety at dette er en LTE-modell.

Annonse
Større batteri og mulighet for samtaler

LTE-modellen får også et større batteri – SamMobile hevder at batteriet blir på 340 mAh. Den roterende kransen er borte (det er den for så vidt i dagens Watch Active-modell også), og noen knapper er forandret. En ny høyttaler indikerer at den nye modellen (LTE-varianten) får støtte for samtaler.

https://www.youtube.com/watch?v=QCHeITnTfzs

Kilde.
SamMobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse