Slik forklarer Sennheiser våre problemer med Momentum True Wireless
Lade-etuiet må ha strøm, om ikke kobler ikke Momentum True Wireless seg fra Bluetooth-enheten, og tappes derfor for all batteri selv om de ikke er i bruk.

Annonse


Slik forklarer Sennheiser våre problemer med Momentum True Wireless

Etter at vi skrev artikkelen om at Sennheisers Momentum True Wireless ikke alltid kobler seg fra mobilen, og derfor tappes for strøm, har selskapet tatt kontakt med oss for å forklare hva som er årsaken.

Vær veldig klar over dette

Selskapet har har en egen FAQ (PDF) for produktet, men forklarer til oss hva som er greia med at pluggene tappes for strøm og ikke kobler seg fra enheten de er tilkoblet.

“Når pluggene er i lad-etuiet, så skrus de av automatisk”, forklares det, men merk følgende: kun om det er batteri igjen i lade-etuiet – om ikke, skrus ikke pluggene av.

Er det dette som skjedde meg?

Videre melder de at “når pluggene er koblet fra en Bluetooth-kilde, så skrus de av automatisk etter 15 minutter”.

Annonse


Ok, da regner jeg med at det var dette som var problemet, men merk at jeg ikke har lagt merke til at lade-etuiet har vært tom for strøm når dette har skjedd, så jeg kan ikke bekrefte det men vil følge med på pluggene i dagene fremover. Jeg opplevde heller ikke dette problemet en eneste gang ved bruk av pluggene på iPhone Xs Max.

Merk også at det lønner seg å holde både plugger og etui rent så pluggene oppnår kontakt med etuiet og derfor deaktiverer seg selv. Selvsagt burde pluggene ha mulighet til å deaktiveres uten hjelp fra lade-etuiet, men det er altså ikke slik dette produktet fungerer.

I tillegg til dette støttes kun en enhet av gangen, men god lyd, det leverer disse, men for all del: vær klar over disse plagene.

Les testen utført med iPhone Xs Max:

Annonse


Annonse


Annonse