Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sennheiser Momentum True Wireless kobler seg ikke alltid fra automatisk på Android. (Ill.: ITavisen)

Vi ga disse 9 av 10, men har en advarsel om du skal bruke dem på Android

Tappes for batteri grunnet stor feil.

Sennheiser Momentum True Wireless leverer en svært god lydopplevelse på både iOS og Android, men sistnevnte OS har større problemer med produktet.

Tappes for batteri

Eller sagt på en annen måte: Sennheisers propper har et problem med Android.

For da vi testet produktet testet vi det på en iPhone Xs Max uten koblingsproblemer. Nå har vi brukt proppene på en OnePlus 7 Pro, og på den plattformen har disse et stort problem. Vi tror ikke dette er et OnePlus-problem.

Det er ikke det at lydkvaliteten er dårligere, men disse har en stor svakhet:
de kobler ikke alltid automatisk fra mobilen når man putter proppene tilbake i lade-etuiet.

Det innebærer at produktet tappes for strøm, ofte uten at man er klar over det, om man da ikke legger merke til at proppenes batteriindikator fremdeles vises i statusfeltet i Android.

Les testen:

Aldri et problem på iPhone

Ofte bruker jeg kun høyre propp for lydbøker og YouTube, og lar venstre propp ligge i etuiet. Det er mulig det er dette som forårsaker problemene, men det er også slik at andre eiere av rapportert om denne store svakheten. Uansett er det kun høyre propp som fungerer alene, da dette er styringsenheten.

Med andre ord bør du tenke deg litt ekstra om ved kjøp av disse om du har Android-mobil, da vi en rekke ganger har vært klare til å lytte, bare for å finne ut at de har brukt strøm hele tiden. Svært irriterende, og veldig merkelig, da Sennheiser lanserte produktet i fjor, og har derfor hatt lang tid på å rette feilen.

Merk at vi aldri opplevde problemet når enheten var koblet til iOS.

Stikkord: android, lyd, sennheiser