WatchOS 6 bør få minst én av disse funksjonene

Skjermbilde 2019-04-28 kl. 14.12.40
Det er ikke utenkelig at WatchOS 6 får flere av funksjonene fra dette konseptet.

Vi har tatt en titt på konsepter for både MacOS 10.15 og iOS 13. Nå handler det om WatchOS 6.

Jake Sworski har utviklet et konsept for det neste OS-et for Apple Watch, og vi håper noen av ideene fra dette konseptet blir implementert.

Sworski ser for eksempel for seg at klokka skal kunne bytte urskive automatisk basert på hvor du befinner deg, eller basert på klokkeslett. Det høres ut som en kjekk funksjon. Her kan man for eksempel se for seg at klokka bytter til en treningsurskive når du går inn døra på treningsstudioet.

Annonse

Flere aktivitetsringer

Hvis Sworski hadde bestemt, hadde WatchOS 6 også fått utvidet funksjonalitet for aktivitetsringene. Han ser for seg at du kan legge til egne ringer for flere aktiviteter, for eksempel pust. distanse, søvn osv. Han har også lagt til en ny app kalt Body, som lar deg holde oversikt over vekt, høyde og BMI fra klokka. Han har også slengt inn en kostholdsapp som lar deg holde oversikt over kalorier.

Nyttig om søvn

Vi har tidligere skrevet at Apple satser mer på søvn i tiden fremover. Derfor er det kanskje ikke usannsynlig at Sworskis konsept blir en realitet. Han ser nemlig for seg en ny søvnapp som lar deg holde oversikt over viktige detaljer fra søvnen din, for eksempel gjennomsnittlig puls, total søvnlengde og hvor lenge du har ligget i sengen.

Sjekk ut resten av konseptet på Behance, eller se videoen nedenfor:

Hvilken WatchOS 6-funksjon ønsker du deg mest?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse