Skjermbilde 2019-04-26 kl. 16.46.59
Guilherme Martins Schasiepen har laget et fascinerende iOS 13-konsept.

Annonse


Dette er kanskje ikke så dumt

iOS 13 er bare litt over en måned unna lansering, og det ventes at spesielt iPad-brukere vil kunne dra nytte av mange av nyhetene i den nye iOS-versjonen.

Flytende vinduer

Vi har tidligere skrevet at iPad trolig får støtte for mus. Denne funksjonen kommer som en såkalt Tilgjengelighetsfunksjon og vil la deg koble til en bluetooth-mus til iPad Pro.

En designer har nå laget et iOS 13-konsept som viser både denne funksjonen og flere andre andre – for eksempel flytende vinduer. Her er tanken at du skal kunne dra vinduene rundt på skjermen, litt sånn som på en tradisjonell datamaskin. Han ser også for seg at dra og slipp-mekanismen er kraftig forbedret, med langt flere bruksområder enn dagens iOS.

Her ser du et eksempel på det: 

Annonse


Smarte hjørner

Mus-støtten kan være en enkel måte å øke produktiviteten på. Designeren ser for seg at man kan bruke musa for å raskt bytte mellom apper.

En annen spennende idé, som absolutt ikke er usannsynlig, er noe kalt smarte hjørner. Her ser designeren for seg at du kan dra filer og mapper ned til et hjørne på iPad-en, hvorpå du da får oversikt over alle åpne apper. Du kan deretter slippe mappen eller filen til den appen du ønsker.

Slik ville det sett ut:

Du kan se flere bilder av konseptet på Behance.

Har du noen ønsker for iOS 13? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse