iFixit fjerner Galaxy Fold-demontering fra nettsiden

iFixit fjerner Galaxy Fold-demontering fra nettsiden
iFixit trekker tilbake demonteringen av Samsung Galaxy Fold.

Vi har nok ikke vært de eneste som meldte interesse da Samsung Galaxy Fold havnet i hendene på enkelte folk og etter kort tid viste tegn til skjermskade og trøbbel, noe som i ettertid også har resultert i at lanseringen er utsatt i både Norge og resten av verden.

Avdekket potensiell årsak

Det tok heller ikke lang tid for nettstedet iFixit å skaffe til veie et testeksemplar som de demonterte helt for å finne en potensiell årsak til problemene, der de raskt var ute med å utpeke manglende beskyttelse fra støv og skitt som en stor sårbarhet.

Nå, etter ytterligere noen dager, så skriver iFixit i et blogginnlegg på nettstedet at de har fjernet demonteringen av telefonen fra sidene sine etter at Samsung gjennom partneren som leverte dem Fold-enheten. iFixit sier at valget ene og alene beror seg på at de har respekt for partnerens ønsker, og at de ikke pålagt under noen lov å fjerne den i utgangspunktet.

Annonse

Viktig partner

De omtaler partneren som en viktig alliert i kampen om å gjøre telefoner og annen teknologi enklere å reparere. Fold-demonteringen vil på nytt finne sted når de får kjøpt seg en egen butikk-enhet av den foldbare telefonen.

Kilde:
iFixit

Annonse
Annonse