Nå har noen åpnet Galaxy Fold

Skjermbilde 2019-04-20 kl. 14.56.45
Galaxy Fold er en kompleks enhet.

Denne uken begynte de første Galaxy Fold-anmeldelsene å dukke opp på internett, men det tok ikke lang tid før problemene meldte seg for flere av personene som hadde mottatt en testenhet.

Flere som skulle anmelde den brettbare enheten opplevde at skjermen sluttet å fungere. Vi har omtalt problematikken gjennom flere ITavisen-artikler tidligere – Samsung sier de har satt i gang undersøkelser.

Les også: Se oss teste Galaxy Fold 

Annonse

Komplekst design

Nå må vi huske på at dette er et førstegenerasjonsprodukt. At Galaxy Fold har barnesykdommer bør ikke komme som noen overraskelse. Det fjerner naturligvis ikke alvorligheten av problemet, men allerede i neste generasjon bør vi se noen kraftige forbedringer.

Mye av grunnen til at folk opplever problemer med Galaxy Fold er at det er et så komplisert produkt, med et så intrikat designsystem, at selv en liten feil kan gjøre enheten ubrukelig.

På Weibo dukket det i går opp bilder av en Galaxy Fold i demontert tilstand. Den gir oss et innblikk i hvordan den brettbare smarttelefonen ser ut ut på innsiden.

Hvor kostbart blir det å bytte skjermen?

Vi skal ikke forsøke å beskrive eller forklare alle detaljene  – dette er en kompleks enhet med veldig mange små biter, noe som selvfølgelig øker sannsynligheten for at noe kan ødelegges. Det blir spennende å se hvor mye et skjermbytte eventuelt vil koste.

Hengselsmekanismen ser ut til å bestå av fem komponenter, der alle må være posisjonert helt perfekt for at selve brettemekanismen skal fungere.

Du kan også se de to batteriene, som gir Fold en kapasitet på 4380 mAh.

Se resten av bildene i galleriet nedenfor:

Kilde:
GSM Arena 

Annonse
Annonse