Se oss teste Galaxy Fold
Vi testet Galaxy Fold i et par timer i dag. Dette er våre førsteinntrykk.

Annonse


Se oss teste “Galaxy Fold”

London (ITavisen:) Endelig er den her! Videojournalist Ole Magnus Kinapel har vært i London og fått noen timer alene med nye Samsung Galaxy Fold. I filmen under får du en følelse av hvordan telefonen kjennes og føles, og Ole gir deg en gjennomgang av design, funksjonalitet og spesifikasjoner, og prøver selv å finne ut av hvorvidt han mener brettbare telefoner er fremtiden, eller gimmick.

Dette er hva han har å vise deg

Spesifikasjoner

Samsung Galaxy Fold byr på imponerende spesifikasjoner. Den kommer blant annet med 12 gb ram, 512 gb lagringsplass, 7,3″ brettbar skjerm, 4,6″ skjerm foran og 3 forskjellige kameraoppsett. Fulle spesifikasjoner ser du her:

Galaxy Fold byr på svært imponerende spesifikasjoner.
Galaxy Fold byr på svært imponerende spesifikasjoner. (Ill.: Samsung)

Se vår Huawei Mate X hands-on

Konkurrent: I mars tok vi en titt på Huawei’s brettbare prototype som har et ganske annet design. Hvilke av de to modellene appellerer mest til deg?

Annonse