Samsung sine planer for Bixby kobles direkte opp mot AI-utsiktene deres, hvor de har budsjettert 22 milliarder dollar til forskning.

Annonse


Samsung tar Bixby-satsingen til nye høyder

Samsung har sparket godt fra seg under årets CES, med blant annet den bærbare spillmaskinen Notebook Odyssey og en ny, gigantisk TV som dekker hele veggen. Nå har de hoppet over til andre temaer, og annonserte nettopp store Bixby-nyheter.

Støtte for Google-applikasjoner

Først og fremst kommer det fram at Bixby-assistenten snart får støtte for Google-applikasjoner i det som er ganske interessante og litt overraskende nyheter, ettersom Google lenge har jobbet hardt med å gjøre sin egen stemmeassistent til den ledende blant konkurrentene. Å la Bixby potensielt ta andeler fra dem virker derfor som en litt spesiell beslutning, og det er spennende å se situasjonens utvikling.

Samsung annonserte dessuten at de implementerer Bixby i 2019-rekken med QLED- og premium-TV-er samt smarthøyttalere, og takket være utvikling innen kunstig intelligens ser de også for seg å inkludere assistenten i både roboter og biler etterhvert. Den digitale assistenten kan eksempelvis være med på å se hvorvidt bilens drivstofftank er full, eller så kan hjelpe roboter med å holde oversikt over en persons helse.

Investerer stort beløp

Selskapet legger ikke skjul på at de satser på kunstig intelligens som det neste gjennombruddet innen teknologi, og de har forventning om at teknologien kobler sammen produktene deres slik at forbrukerne presenteres overfor enda flere muligheter i dagliglivet.

Annonse


Samsung har allokert 22 milliarder dollar for investering i kunstig intelligens innen 2020 – i den forbindelse har de allerede åpnet syv sentre for AI-forskning og innen ett år har de også planlagt å ansette 1000 spesialister.

Her er de feteste nyhetene fra CES 2019

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse