Den nyeste «The Wall»-modellen er en 219 tommer TV med 4K og MicroLED-teknologi.
Den nyeste «The Wall»-modellen er en 219 tommer TV med 4K og MicroLED-teknologi.

Annonse


Du trenger en større vegg for denne gigantiske TV-en fra Samsung

«The Wall»-konseptet ble vist frem på fjorårets CES-messe – den gang var det snakk om en 146 tommer TV – nå har to nye modeller blitt avslørt, og Samsung sparer ikke på kruttet.

4K UHD

Søndag kveld inviterte selskapet til en forhåndstitt på deres nye monster-TV, som bruker MicroLED-teknologi, den første nye TV-teknologien vi har sett på over ti år. Samsung vil at du skal glemme OLED og LCD.

Den minste TV-en er en 75″-TV som har fått kallenavnet «The Window». Denne 4K UHD-TV-en er designet for å få plass i stua, men foreløpig aner vi ikke hva prisen blir. At den blir stiv, kan i hvert fall være sikkert.

Mest oppsiktsvekkende er imidlertid en 219 (!) tommer modulær TV som viderefører «The Wall»-navnet. Oppløsningen på denne vet vi ikke, men Samsung hevder den blir over 4K.

Annonse


Satser på MicroLED

Samsung skal ha snakket mye om hvordan MicroLED-teknologien er modulær, noe som gjør at den kan brukes for å lage skjermer i alle slags mulige former og størrelser. Hver enkelt modul settes sammen og utgjør et stort panel. På fjorårets modeller kunne man imidlertid se skillene mellom modulene med det blotte øyet. Nå har det blitt vanskeligere, noe som betyr at utviklingen definitivt går fremover.

Teknologien bruker millioner av individuelle, bittesmå lyspiksler for å skape et bilde. Samsung lover at MicroLED gir den samme, om ikke bedre, fantastiske bildekvaliteten som OLED tilbyr. Perfekte sortnivåer, utrolig lysstyrke, og forbedret kvalitet fra flere synksvinkler, er noen av fordelene.

Vi er spente på å hvor dypt ned i lommeboka du må grave for å skaffe disse TV-ene.

 

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse