Den nye nettleseren kommer ikke bare til Windows 10, 7 og 8.1 - den kommer også til macOS. Nå kan du søke om å bli betatester.

Annonse


Vil du prøve den nye Edge-nettleseren?

Knappe to uker har gått siden nyheten ble kjent om at giganten Microsoft i mer eller mindre grad skroter sin egen nettleser på EdgeHTML-plattformen for å gjenskape denne i Chromium som et ledd i å ta opp kampen med Googles nettleser.

Splittelse i miljøet

Du har helt sikkert fått med at ikke alle er like begeistret over Microsofts valg, der Mozilla-sjefen gikk hardt ut mot selskapet for det han mener gir monopol-tendenser, mens en tidligere ansatt i Microsoft gikk ut mot YouTube og Google med påstander om at selskapene har sabotert nettleseren ved å bevisst gjøre den tregere på deres nettsteder.

Meld deg opp nå

En interessant detalj som har nådd overflaten etter avsløringen er at den nye nettleseren allerede fra lansering kommer til å bære støtte for enkelte Chrome-utvidelser. Nå kan du søke om å bli del av alt dette ved å bli såkalt “Edge Insider”. Det er ikke kjent nøyaktig når opplegget starter, men det kommer sannsynligvis som en beta til Microsoft Store og ikke som del av Windows 10 Insider-programmet.

Her kan du gå inn å søke for å delta i test-programmet for den nye nettleseren.

Kilder:
Neowin
Cnet

Annonse