En YouTube-talsperson svarer bastant på kritikken om at selskapet bevisst gir nettstedet sitt dårlig ytelse i Microsoft Edge.

Annonse


Nekter for at de saboterte sine egne sider på Microsoft Edge

Tidligere denne uken ble Google anklaget av en tidligere arbeider i Microsoft Edge for å ha sabotert nettleseren ved å ha utviklet sine egne nettsteder til å fungere dårlig på Microsoft Edge, noe som kom til lys da Microsoft annonserte nyheten om at de skal hoppe over til Chromium-plattformen.

Anklagene stemmer ikke

Nå nekter en talsmann i YouTube for at dette er tilfellet. Til The Verge forteller vedkommende at selskapet ikke bevisst går inn for å motvirke optimaliseringsarbeidet som er utført. Personen forteller at det ikke er sant at YouTube legger inn kode for å svekke optimaliseringen i andre nettlesere, men at de tvert imot er veldig raskt ute med feilrettinger når det trengs.

YouTube ble kritisert fordi nettstedet fikk en endring der det ble lagt til en meningsløs, tom fil på toppen videospilleren som kun gikk på bekostning av batterilevetiden og manglende evne til å kjøre enkelte funksjoner.

Microsoft gir opp Edge

Kilde:
Neowin

Annonse