Bildet viser et S10-konsept. Det er ryktet at baksiden vil ha samme kameraløsning som i Note 9 - bare i en utviklet versjon.

Annonse


Samsung Galaxy S10 vil trolig låne dette fra Note 9

Det har pøset på med S10-rykter etter svake salgstall for Galaxy S9 og S9+: den siste tiden har vi blant annet fått inntrykk av at Samsungs kommende flaggskipmodell kommer med 5G og at den ikke har skjerm som strekker seg fra kant-til-kant likevel. Nå har ny informasjon dukket opp, og som indikerer at Samsung tar inspirasjon fra Note 9 til å utforme baksiden på Galaxy S10, med fokusområde rundt kamerautformingen.

Bedre plass til batteri

Først skal det sies at kilden ikke er navngitt, slik at det som kommer fram bør tas med en klype salt. Når det er sagt så sirkuleres det på PhoneArena informasjon som indikerer at kamerautformingen på baksiden av Galaxy S10 vil strekke seg horisontalt for å kunne huse et større batteri – et batteri som forøvrig er ryktet til å være på 4000mAh, tilsvarende det man finner i Note 9.

Se for deg dette kameraoppsettet, bare horisontalt i stedet.

Med tanke på at Note 9 har et lignende batteri så går man ut i fra at den horisontale kameraplasseringen finner sin vei til Samsung Galaxy S10+. Denne er dessuten ryktet til å ha et flerkameraoppsett med tre sensorer.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse