I bildet vises et konsept. Det spekuleres i at dette ikke blir endelig løsning, og at Samsung kommer til å inkludere en rund ramme for å holde kamerasensoren.

Annonse


Samsung får kanskje ikke heldekkende skjerm likevel

Vi kan ikke legge skjul på at en fullstendig heldekkende skjerm uten overfladiske striper og “busslommer” er noe vi ser frem til. Man har sett for seg at Samsung er den første store til å lage en slik telefon i deres neste generasjon med S10 og S10+, men skal vi tro ryktene så må vi vente enda litt til.

Bruker O-løsning

Ryktene skulle nemlig ha det til at Samsung bruker ny teknologi som tillater å implementere en kombinasjon med både kamerasensor og fingeravtrykkleser under skjermen med resultatet i en “full-display”-smarttelefon.

En person skriver nå på Twitter at teknologien for å implementere kamerasensor under skjermen fortsatt er i utvikling i et stadie der Samsung ikke kommer til å inkludere den i de kommende S10-modellene. Det begrunnes blant annet med at bildene som tas med selfie-kameraet blir altfor uklare.

Annonse


Alternativene kan derfor tenkes å være tilstede blant de nye skjermene Samsung viste frem under utviklerkonferansen deres for knapt to dager siden, der man blant annet fikk se flere varianter av vanndråpe-taket som vist under:

Personen spekulerer i en annen Tweet at det er O-løsningen med en rund ramme på venstresiden av skjermen som blir å finne i Samsung Galaxy S10.

Annonse