Dette skal være Sonys neste flaggskip.
Blir Sony XZ3 avslørt under IFA-messen?

Annonse


Dette skal være Sonys neste flaggskip

Nettstedet My Smart Price har publisert flere bilder av det som hevdes å være kommende Sony XZ3. Av bildene å dømme ser det ut til at XZ3 blir forholdsvis lik XZ2 som ble introdusert tidligere i år.

Følger i fotsporene til XZ2

Baksiden er mer kurvet enn tidligere enheter fra Sony og følger samme designspråk som XZ2. Legg også spesielt merke til kamerasensoren på baksiden. Flere av mobilprodusentene går for to eller tre sensorer, men det ser ut til at Sony satser på at én gjør jobben. Nedenfor kameraet sitter fingersensoren.

For en drøy måned siden avduket Sony den spennende kamerasensoren på 48 megapiksler, og det er ikke helt søkt å tro at den er på plass i XZ3.

Ellers er det ikke store designnyheter å spore.

Annonse


Avdukes under IFA?

På innsiden sitter trolig Qualcomms kraftige Snapdragon 845-brikkesett, sammen med 64 GB lagring og 6 GB minne. Ifølge rapportene er skjermen 5,7 tommer stor med en oppløsning på 2160 x 1080 piksler. Panelet er trolig av typen LCD.

Det er stor sjanse for at Sony XZ3 blir avduket under den årlige IFA-messen i Berlin som går av stabelen denne uken. Vi er på plass i Berlin under messen og kommer til å følge avsløringene tett.

Hva syns du om det angivelige designet til Sony XZ3?

 

Kilde:
My Smart Price

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse