Det neste Sony-flaggskipet kan ha en heftig kamerasensor på 48 megapiksler.
Er dette Sony Xperia XZ3?

Annonse


Det neste Sony-flaggskipet kan ha den heftige kamerasensoren på 48 megapiksler

Sony har omsider kastet seg på trenden med et dobbeltkamera på baksiden, men det spørs hvor lenge det forblir slik. Ifølge ferske rykter blir det kun én sensor på Xperia XZ3. Den blir attpåtil svært heftig.

Først med 48 megapiksler?

Det har versert flere rykter om XZ3, flere av disse har vist en enhet med dobbeltkameraer på foran og bak, men de seneste peker mot én enkelt sensor. I går publiserte OnLeaks og CompareRaja en video som viser det som hevdes å være XZ3 fra alle mulige vinkler. På baksiden sitter det én sensor, og ikke to som tidligere rapportert.

Dette ryktes følges opp av en angivelig ytelsestest i GFXBench. I databasen har det dukket opp en enhet hvis kamera er på hele 47 megapiksler. Som GSMArena skriver, hender det at det i slike tester er avvik mellom faktiske spesifikasjoner, og at det er trolig er snakk om Sonys ferske IMX586-kamerasensor på 48 megapiksler. Hvis oppføringen stemmer, selvsagt.

Annonse


Ny kamerabrikke

Sony avduket nylig en ganske så heftig kamerasensor og det bør ikke komme som en overraskelse at selskapet tar i bruk den før andre produsenter får kloa i den. XZ3 vil i så fall overgå Huawei P20 Pros imponerende kamerasensor på 40 megapiksler.

Av andre spesifikasjoner ryktes det at XZ3 har en 5,7-tommers skjerm med Full HD+-oppløsning og 6 GB minne. Smarttelefonen blir trolig avduket under IFA-messen i Berlin i høst.

 

Kilde:
GSMArena

Annonse