Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Her ruller de første Nissan Leaf 2018 ut på veien i Norge. (Ill.: Nissan Nordic)

Setter elbilrekord – 6500 normenn har forhåndskjøpt denne usett

Her er den på plass i Norge.

I september åpnet Nissan forhåndssalget av Leaf 2018. Nå er den på plass i Norge.

Ruller ut på norske veier

De første, fem norske kundene fikk overlevert hver sin Leaf i dag ved Nissan-forhandleren Birger N. Haug i Lier. I den anledning avslører Nissan også tallet for forhåndsbestillingene som er ganske imponerende.

«Etterspørselen av den nye Nissan LEAF har vært over all forventning. Dette er en festdag for Nissan, og vi er i ekstase over å endelig kunne fortelle at mer enn 6500 nordmenn har lagt inn forhåndsbestilling av den nye bilen. Dette gjør den til Norges desidert mest forhåndsbestilte elbil noensinne», sier Anders Mamen-Lund, landssjef for Nissan Nordic i Norge, i en pressemelding.

Han fortsetter:

«Dette er alle kunder som hverken har sett, tatt på eller fått prøvekjøre bilen før de har valgt å kjøpe», sier han i pressemeldingen og legger til at ti prosent av dem har bestilt elbilen på nett.

Etter sommeren kommer det en heftigere Nissan Leaf.

Norges-suksess

Det ser dermed ut til at Nissan fortsetter suksessen i Norge. Fra før av er Leaf den mest populære elbilen her til lands med over 35 000 modeller på norske veier.

Leveringsproblemer for konkurrentene, deriblant Opel Ampera-e, og en gunstig innstegspris, 236 000 kroner, er noen av årsakene til at kundene flokker til nye Leaf.

Har du planer om å kjøpe Nissan Leaf 2018?

 

Kilde:
Pressemelding

Stikkord: Bil, nissan