Vi tror på mikrotransaksjoner
Mikrotransaksjonene vender tilbake til Battlefront II.

Annonse


– Vi tror på mikrotransaksjoner

Mikrotransaksjoner er kommet for å bli, i hvert fall i spillene til Electronic Arts. Det uttalte spillgiganten i forbindelse med fremleggingen av regnskapstallene for fjorårets siste tre måneder.

–  Når det blir gjort riktig

“Fremover tror vi at tjenester som inneholder valgfri, digital inntjening – når gjort riktig – kan tilby et veldig viktig alternativ som kan utvide og forbedre opplevelsen i våre spill. Vi er forpliktet til å fortsette å jobbe med våre spillere for å levere den riktige opplevelsen i alle våre spill og tjenester”, uttalte EA-topp Andrew Wilson til selskapets investorer.

Bakgrunnen for dette er naturligvis lanseringen av Star Wars: Battlefront II i fjor høst som til slutt førte til at EA fjernet samtlige mikrotransaksjoner fra spillet.

Implementasjonen av mikrotransaksjoner i Battlefront II har også ført med seg diskusjoner om “lootkister” i spill.

Annonse


Vi tror på mikrotransaksjoner

Bekrefter svakere salgstall

Wilson sier at selskapet definitivt lærte noe fra denne opplevelsen, samtidig som han bekrefter at mikrotransaksjoner vender tilbake i spillet.

“Vi ønsket aldri å skape en opplevelse som kunne blitt sett på som urettferdig eller som mangler en tydelig progresjon, så vi fjernet funksjonen som ødela for det spillerne fortalte oss ellers var en fantastisk spill”, sier Wilson.

EA bekrefter også at Battlefront II solgte mye svakere enn forgjengeren i løpet av det første kvartalet i salg. Battlefront II med ni millioner og 2015-lanseringen med 13 millioner leveranser.

 

Kilde:
Gamespot,
WSJ

Annonse