Konsept laget på Surface-ryktene.
Konsept laget på Surface-ryktene.

Annonse


– Cortana vil fungere bedre på Surface Phone enn på Android

Tatt i betraktning ryktene og lekkasjene er det ingen hemmelighet at Microsoft jobber med et nytt produkt som skal ta over for Windows-telefonene. Nå kan det virke som at selskapets kinesiske gren har avslørt Surface Phone.

Surface Phone avslørt?

Nettstedet MSPowerUser skriver at en Microsoft-ingeniør kan ha forsnakket seg i forbindelse med et spørsmål om stemmeassistenten Cortana på Zhiuhu – en tilsvarende side som Quora.

En bruker klaget over at Cortana-integrasjonen er så dårlig på Android, hvorpå ingeniøren svarte at dette skyldes mangel på tilganger i operativsystemet. Han la samtidig til at han ser frem til Cortana-opplevelsen på Surface Phone. Ingeniøren redigerte senere svaret sitt med teksten “men vi vet ikke om det vil bli en Surface Phone”, skriver MSPowerUser.

Denne PC-en er bygget med hjelp fra fellesskapet.

Annonse


Kommer trolig i år

Den aktuelle setningen i svaret fra Microsoft-ingeniøren er:

“For en smartassistent er tilgang en god ting, jeg ser frem til den perfekte opplevelsen på Surface Phone (selv om Hana ikke vet at det vil bli en Surface Phone).”

En Surface Phone har vært ryktet om i lang tid og det ventes at denne, eller en variant av den kalt “Andromeda”, blir vist frem senere i år. Microsoft planlegger å introdusere en helt ny type enhet som blant annet består av to skjermer – ikke ulikt det tidligere Courier-konseptet.

 

Kilde:
MSPowerUser