Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange spillere har Bad Company 2 som favoritt. Nå kan de få en oppfølger. (Ill.: Electronic Arts)

– Battlefield Bad Company 3 kommer i 2018

Spill: Og skal være satt til Vietnam, ifølge rykte.

TheAlmightyDaq er personen som avslørte Battlefield 1 i forkant av Electronic Arts’ offisielle avduking. Nå hevder han å ha kommet over nye funn til det kommende spillet i serien.

Bad Company 3 satt til Vietnam?
Det er godt kjent at det kommer et nytt Battlefield i 2018, men verken EA eller Dice har så langt avslørt noen detaljer om spillet. Ifølge TheAlmightyDaq er det Bad Company 3 som vil se dagens lys det kommende året.

Ifølge mannen er spillet satt til Vietnam og den kalde krigen. Han hevder også at spillet vil ha en kampanjedel, tettere kart og at modusen «Rush» vender tilbake. «Rush» er en av de mest populære spillmodusene i Bad Company-serien. «Team Deathmatch» og «Conquest» skal også være på plass.

Mer nytt på vei
Videre sier TheAlmightyDaq at spillet vil ha fire klasser – som vanlig i Battlefield – moderne våpen, uniformer, helikoptre og liknende. Når det gjelder mikrotransaksjoner – som mange lurer på etter Battlefront II-fadesen – sier han at disse trolig ikke blir noe annet enn for Battlepack-systemet.

I denne Reddit-tråden skriver TheAlmightyDaq at han skal lage en spørsmål og svar-video der han går gjennom detaljene han vet så langt.

Ønsker du et nytt Bad Company-spill?

 

Kilde:
Xbox Achievements

Stikkord: battlefield, Spill