Den neste versjonen av Battlefield skal få en mer personlig, oppslukende og selvgenererende verden.
Den neste versjonen av Battlefield skal få en mer personlig, oppslukende og selvgenererende verden.

Annonse


Neste år kommer det ny Battlefield

Battlefield har 21 millioner spillere, og er et av de mest populære skytespillene som finnes – og nå kommer det snart i ny versjon.

Avslørt i aksjonærsamtale
I en aksjonærsamtale for å diskutere kvartalstallene til EA, lot toppsjef Andrew Wilson det slippe at det kommer et nytt Battlefield-spill i 2018, melder SegmentNext.

Ifølge Wilson er neste Battlefield under utvikling sammen med ett dusin andre Frostbite-baserte spill, som han ikke ga noen detaljer om.

EA håper på å utvikle med personlige, oppslukende og selvgenererende verdener i de neste spillene sine, sa de under aksjonærsamtalen, og nevnte neste Battlefield spesifikt som mål for dette.

Annonse


Skal være mulig å ødelege alt
Det skal være mulig å virkelig sette sine spor på omgivelsene i neste versjon av spillet, og det skal være mulig å ødelegge nesten alt, skriver PVPLive.

EA sa imidlertid ingenting om når eller hvor neste Battlefield vil bli satt, om det blir i en moderne verden eller om de kommer til å gå tilbake til en tidligere krig.

Battlefield har kommet i nye versjoner omtrent annenhvert år siden begynnelsen, og siden Battlefield 1 ble lansert i 2016 begynner å bli på tide med en ny versjon neste år.

Selv om neste utgave er under utvikling, betyr det ikke at Battlfield 1 blir oversett – det er planlagt tre utvidelser nye til spillet. Den neste kommer i september, mens den etter det skal komme i første kvartal 2018.

Kilder
SegmentNext
PVPLive

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse