Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den neste versjonen av Battlefield skal få en mer personlig, oppslukende og selvgenererende verden. (Ill.: EA/Dice)

Neste år kommer det ny Battlefield

Spill: Med mer oppslukende verden.

Battlefield har 21 millioner spillere, og er et av de mest populære skytespillene som finnes – og nå kommer det snart i ny versjon.

Avslørt i aksjonærsamtale
I en aksjonærsamtale for å diskutere kvartalstallene til EA, lot toppsjef Andrew Wilson det slippe at det kommer et nytt Battlefield-spill i 2018, melder SegmentNext.

Ifølge Wilson er neste Battlefield under utvikling sammen med ett dusin andre Frostbite-baserte spill, som han ikke ga noen detaljer om.

EA håper på å utvikle med personlige, oppslukende og selvgenererende verdener i de neste spillene sine, sa de under aksjonærsamtalen, og nevnte neste Battlefield spesifikt som mål for dette.

Skal være mulig å ødelege alt
Det skal være mulig å virkelig sette sine spor på omgivelsene i neste versjon av spillet, og det skal være mulig å ødelegge nesten alt, skriver PVPLive.

EA sa imidlertid ingenting om når eller hvor neste Battlefield vil bli satt, om det blir i en moderne verden eller om de kommer til å gå tilbake til en tidligere krig.

Battlefield har kommet i nye versjoner omtrent annenhvert år siden begynnelsen, og siden Battlefield 1 ble lansert i 2016 begynner å bli på tide med en ny versjon neste år.

Selv om neste utgave er under utvikling, betyr det ikke at Battlfield 1 blir oversett – det er planlagt tre utvidelser nye til spillet. Den neste kommer i september, mens den etter det skal komme i første kvartal 2018.

Kilder
SegmentNext
PVPLive

Stikkord: battlefield, ea, Spill