Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone X nevnes som et av årets mest innovative produkter. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

– «iPhone X» er et av årets mest innovative produkter

Tesla Model 3 og Nintendo Switch kommer også med på listen.

TIME Magazine har publisert det magasinet mener er årets mest innovative produkter.

Eneste smarttelefonen
iPhone X er den eneste smarttelefonen på TIMEs liste under tittelen «En smartere smarttelefon». Telefonen har også generelt fått gode skussmål fra teknologijournalister verden rundt og ITavisens redaktør omtalte iPhone X som «den beste smartmobilen som noen sinne er laget«.

«De store endringene og de mange fine detaljene betyr at Apple virkelig leverer hele pakken denne gang – de gjør spesielt to ting som har forandret vår måte vi ser på mobiler for alltid: Face ID og iOS 11-grensesnittet i kombinasjon med mangelen på hjemknapp, men vi kunne ønske de gjorde grep for å gjøre mobilene mer sosiale også», konkluderer Bie.

Også i fjor var det et Apple-produkt på listen, nemlig AirPods.

Spennende liste med produkter
Tesla Model 3 er også å finne på listen og omtales som «bilen som kan gjøre elbil til allemannseie». TIME skriver at elbiler vanligvis har to problemer: enten er de for dyre eller har de begrenset rekkevidde, men at Model 3 leverer god rekkevidde til en folkelig pris.

Nintendo-favoritten Switch er også å finne på listen over årets mest innovative produkter. TIME begrunner det med at Nintendo har en konsoll som gjør det mulig å spille uansett hvor man er hen.

På listen til TIME finner vi også produkter som eSight 3, en brille som hjelper blinde med å «se», iskremen Halo Top med maksimalt 360 kalorier per pint, kaffekoppen Ember Mug som holder kaffen ved riktig temperatur og Adidas-skoen Futurecraft 4D som er bygget for fremtiden.

Den fullstendige TIME-listen ser du i kildelenken.

Hvilket produkt mener du er årets mest innovative?

 

Kilde:
TIME Magazine

Stikkord: iphone, switch, tesla