Apple AirPods er et av årets mest innovative produkter, ifølge TIME Magazine.
Apple AirPods er et av årets mest innovative produkter, ifølge TIME Magazine.

Annonse


TIME: Apple AirPods er et av årets mest innovative produkter

TIME Magazine er kjent for sine topplister som blant annet tar for seg spill, innovasjoner og innflytelsesrike dingser. Kommentarfeltet gikk varmt da vi skrev om TIMEs liste over de 50 beste spillene gjennom tidene.

Flyvende lyspære på toppen.
Hvert år slipper de en liste over det de mener er de beste innovasjonene det året og nå er tiden kommet for 2016-produktene.

I år er det den svevende lyspæren som tar topplassen på listen til TIME. Simon Morris står bak den svevende pæren han kaller «Flyte». Ved å bruke elektromagnetisme svever, spinner og naturligvis lyser pæren over basen.

Andreplassen tar Jeff Woolf som står bak en sammenleggbar sykkelhjelm. Han har laget hjelmen «Morpher» som er laget av sammenvevd plast og skal være like standhaftig som de tradisjonelle hjelmene samtidig som den har den fordelen at den kan foldes sammen og er dermed enklere å frakte.

Annonse


TIME: iPhone er den mest innflytelsesrike dingsen noensinne.

PlayStation VR og solcelletak
Når det gjelder produktgrupper vi i ITavisen dekker, finner vi Tesla og SolarCity på en tredjeplass over årets mest innovative produkter. Ifølge TIME har de lykkes med et solcelletak som ikke stikker seg ut og ser mer ut som et vanlig hustak.

Apple AirPods, som ennå ikke er lansert, er også med på listen til TIME. De trådløse Apple-proppene får skryt for å at de kan gjenkjenne om de sitter i øret til brukeren eller ei samtidig som de har superenkel parring med i-enhetene.

Sjetteplassen innehas av Sony og deres nylig lanserte PlayStation VR-hodesett. TIME begrunner valget med at Sony har gjort det enkelt for millioner av mennesker å spille VR på en enhet de allerede eier, nemlig PlayStation 4.

«For å få tilgang til den beste virtuelle virkeligheten må folk vanligvis bruke flere tusen dollar – ikke bare på hodesettet – men også for en PC som er kraftig nok for å støtte det», skriver TIME.

Hele listen kan du lese hos TIME Magazine. Er du enig i at AirPods og PlayStation VR er noen av årets mest innovative produkter?

 

Kilde:
TIME

Annonse


Annonse


Annonse