iPhone 8-brukere opplever Skype-trøbbel.
iPhone 8-brukere opplever Skype-trøbbel.

Annonse


Obs! Skype fungerer ikke på iPhone 8

Ifølge rapportene går ikke folk mann av huse for å skaffe seg iPhone 8 – trolig på grunn av iPhone X som stjeler mye av rampelyset – men er du en av dem som har kjøpt Apples ferske smarttelefon og er Skype-bruker, har du kanskje fått deg en kjedelig overraskelse.

Microsoft er på saken
iPhone 8- og 8 Plus-brukere melder nå om at Skype ikke fungerer på deres nye smarttelefoner. Dean Amiridis er en av dem og han skriver på Twitter at Skype-appen krasjer på iPhone 8 før han i det hele tatt har logget inn.

De første rapportene om Skype-problemer dukket opp på lanseringsdagen 22. september og Microsoft har uttalt at de er på saken og at en oppdatering som løser problemene er på vei. Når dette går i trykken er deg fremdeles folk som opplever problemer.

Annonse
«Vi er klar over at brukere ikke kan koble til Skype med den nye iPhone 8. Teknikerne våre jobber aktivt med å undersøke problemet og vi håper å kunne løse det så fort som mulig. Vi har funnet en løsning og for øyeblikket tester vi den før den ruller ut», uttalte Microsoft i helgen.

Under kan du se en video av Skype-problemet på nye iPhone 8.

https://twitter.com/addymcr83/status/911478540117221376

Har du iPhone 8 og opplever samme problem?

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse