iPhone 8 64GB koster 8890 kroner.
iPhone 8 64GB koster 8890 kroner.

Annonse


09:00 starter iPhone 8-forhåndsalget, mobilen ITavisen-leserne ikke vil ha

Apples nettbutikk er nede, også i Norge. På USAs vestkyst starter forhåndssalget 00:01, i Norge 09:00 om Apple følger de samme tidene globalt.

iPhone 8 får lite kjærlighet
Vi har lest meninger på andre nettsider, og der er den samme meldingen klinkende klar: omtrent ingen vil ha iPhone 8 – faktisk under 5 prosent av over 1100 spurte ITavisen-lesere ønsker en.

Det står helt likt mellom “Ingen av dem, de har ikke noe jeg ønsker” og fantasiproduktet iPhone SE X, et iPhone 5- og X-kjærlighetsbarn.

Series 3 og Apple TV 4K kan også forhåndsbestilles
Også Apple Watch Series kan forhåndsbestilles i dag, mens iPhone X-forhåndssalget starter 27. oktober. Apple TV 4K kan forhåndsbestilles i kveld som iPhone 8 og Watch Series 3.

Annonse
Det er forøvrig over og ut for Watch Series 2, så nå står kun Series 1 og Series 3 igjen, merkverdig nok.

Vi håper å ha begge de nye iPhone-modellene i hendene 22. september. Følg med for sniktitt og kamera-tester mot Note 8, Galaxy S8+ og “gamle” iPhone 7 Plus.

Så nå er bare spørsmålet: dropper du jobben for å handle iPhone 8 eller 8 Plus?

Flere vil ha en iPhone SE X enn en iPhone 8. iPhone X, modellen som ikke kommer i butikkene før i november og som trolig blir vanskelig å finne, vinner med klar margin.
Flere vil ha en iPhone SE X enn en iPhone 8. iPhone X, modellen som ikke kommer i butikkene før i november og som trolig blir vanskelig å finne, vinner med klar margin. (Ill.: ITavisen)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse